Zo mooi kan een boekhandel zijn

Zo mooi kan een boekhandel zijn

Zo mooi kan een boekhandel zijn. Schitterend vormgegeven en rijk gevuld. Maar liefst 700 m2 verrassing en verleiding midden in de Westfield Mall of the Netherlands. Dit is waar mensen voor komen winkelen.

Dit weekend was de officiële opening van de nieuwe winkel van de familie Paagman. Paagman maakt gebruik van omnichannel cloud platform ASPOS. In ASPOS werken alle applicaties online en realtime op een centrale dataset. Dat maakt een unieke klantbeleving mogelijk. In de onderstaande video vertelt Fabian Paagman over zijn plannen voor de toekomst.

Fabian Paagman, algemeen directeur: “We willen als boekhandel vernieuwen, inspireren en verleiden. We zijn er om te vinden wat je zoekt, maar vooral ook om te bieden waar je niet naar op zoek bent. In onze zoektocht naar een toekomstvaste IT oplossing zijn we bij Valk Solutions uitgekomen.”
In familiebedrijf Paagman staat de derde generatie aan het roer. Broer en zus Fabian en Nadine Paagman leiden de onderneming met 4 winkels in de regio Den Haag en in totaal 100 medewerkers. We wensen alle mensen van Paagman goede zaken toe.

Montfoort, oktober 2020

Terug naar overzicht