Klant in beeld

Klant in beeld

Dierspecialist Manon Beijer is een splinternieuwe dierenspeciaalzaak in Leusden en is nu al tijdens de Dutch Pet Awards 2018 uitgeroepen tot dierenspeciaalzaak van het jaar! Een warme bakker met versgebakken hondenkoekjes en taarten, een slagerij met vers voer is wat het verschil maakt volgens de 28 jarige eigenaresse.

Valk Solutions is bij haar langsgegaan om uit te zoeken waarom haar winkel zo goed loopt en wat de winkelautomatisering en service van Valk Solutions voor haar betekenen. Bij binnenkomst troffen wij een stralende winkel aan. Alles tot in de puntjes gepresenteerd met een ruim assortiment. Eyecatchers waren zonder twijfel de warme bakker en slagerij die je meteen boven de schappen uit ziet knallen. Iets verder in de winkel vind je nog een trimsalon én doggywash. Daarnaast staat Manon Beijer en haar team altijd paraat om haar klanten te voorzien van deskundig advies wanneer het gaat om zieke dieren of alledaagse problemen.

Tijdens ons bezoek werd al snel duidelijk dat Manon bijzonder tevreden is met Valk Solutions en dat zij geen dag meer zonder onze software kan inbeelden. Kijk met ons mee met “klant in beeld” en hoor zelf wat de onderneemster hierover te vertellen heeft.

Montfoort, April 2019
 

Terug naar overzicht