VSTS verbetert software delivery

VSTS verbetert software delivery

Om gelijke tred te houden met haar groeiende klantenbestand heeft Valk Solutions een nieuw source control systeem in gebruik genomen. Het betreft VSTS (Visual Studio Team Services) uit de professional tooling suite van Microsoft. Het nieuwe systeem zal de kwaliteit en flexibiliteit van het ontwikkelproces ten goede komen.

Bart van Dodeweerd, lead developer bij Valk Solutions: “Op 30 januari hebben we de eerste livegang gedaan met VSTS. Het betrof een keten van meer dan 200 winkels die overstapt naar ons omnichannel cloud platform ASPOS. Afgelopen maanden zijn we bezig geweest om in VSTS ons ontwikkelproces te automatiseren en te optimaliseren en release management is daar onderdeel van. We hebben daarbij dankbaar gebruik gemaakt van de expertise van Joke Huizinga en Jasper Gilhuis van Xpirit. Ik ben aangenaam verrast over onze resultaten in slechts enkele maanden tijd.”

Dankzij VSTS is de transparantie voor onze specialisten verbeterd. Het is voor applicatiebeheer direct inzichtelijk welke klant welke versie van de software gebruikt en welke wijzigingen zijn doorgevoerd. Eventuele problemen kunnen daardoor sneller opgelost worden. VSTS bespaart tijd, voorkomt fouten en biedt ruime mogelijkheden voor quality control, waaronder het afdwingen van code reviews en unit- en regressie-tests. Dit alles leidt tot nog stabielere software en meer slagkracht in de software deployment voor onze klanten.

Montfoort, februari 2018

Terug naar overzicht