Verruiming openingstijden

Verruiming openingstijden

Onder druk van online en supermarkten zijn ook speciaalzaken steeds vaker en langer open. In de grote steden is het inmiddels eerder norm dan uitzondering dat winkels 7 dagen per week open zijn. Maar ook buiten de Randstad worden vaste of periodieke koopzondagen gebruikelijk. Om ondernemers in de retail passend te ondersteunen heeft Valk Solutions daarom haar service window verruimd. Door de week op maandag tot en met woensdag wordt ondersteuning geboden tot 21:00 uur, op donderdag en vrijdag zijn de tijden nu verruimd tot 22:00 uur. Ook in het weekend geldt een ruimer service window, op zaterdag en zondag kan van 8:30 uur tot 18:30 uur een beroep worden gedaan op Valk Solutions. Dit geldt voor kritische storingen met hoge prioriteit, zoals niet kunnen afrekenen of bestellen.

Mathijs Eijbaard, teamleider Support bij Valk Solutions: “De zaterdag gold al langer als drukke werkdag voor ons support team, de zondag is daar nu bij gekomen als volledige werkdag. Donderdag en vrijdag zijn toch de meeste koopavonden bij onze klanten, vandaar onze verlengde openstelling tot 22:00 uur. Deze verandering heeft behoorlijke invloed op onze werktijden en dienstroosters, maar het is fijn om positieve reacties van klanten te krijgen, daar doen we het voor!”

De verruiming van het service window wordt kosteloos doorgevoerd voor klanten met een geldig service contract. Met deze uitbreiding van de dienstverlening profiteren klanten van schaalvoordelen bij Valk Solutions.

Montfoort, mei 2018

Terug naar overzicht