Vernieuwde ASPOS Exact Online API

Vernieuwde ASPOS Exact Online API

Onze eerste klanten hebben de allernieuwste ASPOS Exact Online API in gebruik genomen. Deze API verzorgt een volautomatische koppeling tussen de business en de boekhouding. Dit betekent meer gemak en minder kosten voor ondernemers. En ook minder risico’s op fouten en voortdurend inzicht door een actueel bijgewerkte boekhouding.

Met deze nieuwe ASPOS Exact Online API worden verkoopgegevens vanuit jouw ASPOS automatisch verzonden én ingelezen in jouw Exact Online. Exact Online is net zoals ASPOS een cloud applicatie in de browser. De nieuwe koppeling werkt op basis van webservices, er zijn geen imports en exports meer nodig. De gegevens worden aangeboden bij de gebruiker en hoeven alleen nog te worden goedgekeurd. Voor franchise organisaties kan ook de standaardisatie een voordeel zijn. Als alle ondernemers niet alleen met hetzelfde ASPOS maar ook met hetzelfde Exact Online werken komt dat de formule als geheel ten goede

 

 

Jon ten Wolde, business consultant bij Valk Solutions: “Enkele klanten hebben de koppeling uitvoerig voor ons getest en zijn erg blij met de nieuwe functionaliteiten. Met de nieuwe ASPOS Exact Online API gaat alles vlekkeloos en is er alleen nog goedkeuring nodig van de gebruiker zodra nieuwe boekingen in Exact Online binnen komen. Dat scheelt veel tijd en fouten. We hebben ook meteen aan een wens van onze klanten kunnen voldoen, namelijk het beschikbaar maken van de PDF verkoopfactuur uit ASPOS in het verkoopboek in Exact Online.”

Meer weten over de ASPOS Exact online koppeling? Mail naar support@valksolutions.nl of
bel naar (0348) 431 490.

 

Montfoort, december 2019

 

Terug naar overzicht