Veilig zelf scannen

Veilig zelf scannen

Nu de Corona maatregelen wat langer gaan duren attenderen we onze klanten graag op de volgende mogelijkheid. Om veilig af te rekenen kunnen jouw klanten ook zelf hun artikelen scannen. Het voordeel daarvan is dat er nog minder contactmomenten zijn aan de balie, en dus minder risico op besmetting. Je klant pakt zelf zijn artikel uit het schap, scant het artikel zelf, rekent af met pin of mobiel en klaar is kees.

 

Deze vorm van zelfscan is heel eenvoudig te realiseren. Het veiligste is de vaste scanner die je klant niet hoeft vast te pakken.

 

Zet je huidige scanner met het scanvlak zijwaarts op de balie, zodat je klanten de artikelen en eventueel de klantkaart gemakkelijk zelf kunnen scannen en je er zelf ook nog bij kunt als dat gewenst is.

 

Je kunt ook een extra scanner bij de kassa zetten met het scan vlak naar de klant toe.

 

Als je voor een extra scanner kiest, kijk dan eerst onder de kassa terminal of er nog een USB poort vrij is.

 

 

Als het goed is zal de scanner direct werken of anders helpt ons support team je graag. Bel ons ook als je een ander type kassa PC hebt. Van één van onze klanten kregen we alvast de volgende reactie: “Ik kan bevestigen dat deze werkwijze succesvol is en geen extra uitleg nodig heeft. Het enige wat gedaan hoeft te worden is een scanner inpluggen op de kassa.

 

Wellicht heb je in jouw winkel een scanner over. Of anders kunnen we je er eentje aanbieden en toesturen. Dat doen we tegen kostprijs zo lang de Corona maatregelen voortduren. Voor zo ver de voorraad strekt, kun je gebruik maken van een tweedehands scanner uit ons magazijn.

Blijf gezond, we wensen je veilige zaken toe!

 

Montfoort, april 2020

 

Terug naar overzicht