Valk Solutions opent nieuwe vestiging

Valk Solutions opent nieuwe vestiging

Big data, artificial intelligence, augmented reality, machine learning, cognitive services, Google cloud spanner, Microsoft Azure, niet alleen mooie termen, maar belangrijke technologieën voor de toekomst. Bijvoorbeeld om retourstromen te verminderen en daardoor de marge te verbeteren. Logistiek te bundelen en daardoor de binnensteden ontstoppen. Klantgedrag te voorspellen en daardoor consumenten op maat te bedienen.

Als Valk Solutions willen we op de muziek vooruit lopen en mooie oplossingen maken voor retailers. Concreet gaan we projecten starten waarin we mega veel data combineren met AI en AR. We gaan deze nieuwe technologieën ontdekken en gebruiken in relevante toepassingen voor next generation retail. Waarmee we retailers in de toekomst kunnen blijven verrassen en inspireren.

Om hiervoor buiten de Randstad de allerbeste developers aan te trekken heeft Valk Solutions een vestiging geopend in Tilburg. We zoeken ontwikkelaars die daadwerkelijk met de allernieuwste technologieën aan de slag durven. Ook is er volop ruimte voor gedreven afstudeerders en stagiairs van de universiteiten in Tilburg en Eindhoven.

Meer weten? Bel met onze chief technology officer Mark de Rover op 06 20 58 15 05. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar onze algemeen directeur karin.valk@valksolutions.nl.

Montfoort, november 2017

Terug naar overzicht