Valk Solutions ISAE 3402 gecertificeerd

Valk Solutions ISAE 3402 gecertificeerd

Op 12 februari 2018 heeft Valk Solutions met succes de certificeringsaudit afgerond voor de ISAE 3402 type 2 verklaring. Dit in vervolg op de type 1 verklaring per 1 juli 2017. De scope van het certificaat is de volledige dienstverlening van Valk Solutions op het ASPOS omnichannel cloud platform.

Om tot deze conclusie te komen heeft het audit team van Control Solutions systeem testen uitgevoerd volgens een welgedefinieerd audit plan. Zo werden in de serverparken onder andere de security patches en de backs ups gecontroleerd. In willekeurige steekproeven hebben de auditors support tickets getoetst en requests for change (RFC’s) gevalideerd ten opzichte van de norm. Ook de personeelsadministratie en de autorisaties zijn kritisch onder de loep genomen. Al deze testen hebben de auditors zonder bevindingen kunnen afronden.

Komende weken zal de ISAE 3402 type 2 verklaring worden opgesteld, waarna de verklaring voor klanten opvraagbaar zal zijn bij onze functionaris gegevensbescherming. Door aantoonbaar aan deze norm te voldoen willen we onze klanten en hun accountants extra zekerheid bieden dat hun data en transacties bij ons in goede handen zijn.

Montfoort, februari 2018

Terug naar overzicht