Valk Solutions op Bio beurs 2019

Valk Solutions op Bio beurs 2019

Met enthousiasme kunnen we u informeren dat Valk Solutions zich dit jaar presenteert op de Bio beurs op 23 en 24 januari 2019 in de Ijsselhallen in Zwolle. Als Valk Solutions hebben we al 30 jaar ervaring in winkelautomatisering met inmiddels bijna 7.000 licenties in gebruik bij onze klanten. Valk Solutions was de eerste in de markt met een internet kassa waarmee we de voordelen van internet doortrekken naar de winkelvloer. Het omnichannel platform ASPOS is als enige in de markt 100% online en real-time met grote voordelen voor winkelketens. Ook voor zelfstandige ondernemers met 1 of meer winkels hebben we een bewezen oplossing beschikbaar onder de naam ProPOSS.

Sinds enkele jaren zijn we actief in de mooie en veelzijdige branche van bio winkels. Samen met bio ondernemers en groothandels hebben we onze software geschikt gemaakt voor vers en wicht. In bijgaande video vertelt een succesvolle bio ondernemer Casper Kromkamp van Natuurwinkel Almere over zijn ervaringen met ons systeem, luister naar zijn verhaal en overtuig u zelf.

Wij staan te popelen om u te ontmoeten op de Bio beurs en de voordelen voor uw winkel(s) te laten zien. Heel graag tot ziens op onze stand, we hebben een leuke verrassing voor u klaarliggen.

Montfoort, januari 2019

Terug naar overzicht