Valk Solutions en FirstFocus slaan handen ineen

Valk Solutions en FirstFocus slaan handen ineen

Valk Solutions is een strategisch partnership aangegaan met FirstFocus. De samenwerking werd beklonken met een belang van Valk Beheer van 50% in de aandelen van FirstFocus. Deze stap past in de omnichannel groeistrategie van beide ondernemingen.

Als full service internetbureau is FirstFocus sterk in internet marketing, omnichannel en e-commerce oplossingen. FirstFocus ontwikkelt innovatieve software voor de allerbeste e-commerce ervaring. Naast de ontwikkeling van webshops en apps heeft FirstFocus zich door de jaren heen gespecialiseerd in conversion ratio optimisation (CRO), social media marketing, search engine advertising (SEA), search engine optimisation (SEO) en ROPO analysis (research online, purchase offline).

De oplossingen voor webshops, apps en internet marketing vormen een mooie aanvulling op het omnichannel cloud platform van Valk Solutions. Robert Valk: “Door een strategisch belang te nemen in FirstFocus kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. We delen een gezamenlijke visie hoe we de omnichannel shopping experience van de klanten van onze klanten kunnen versterken.

Menno Flikkema, oprichter en mede eigenaar van FirstFocus: “In deze partnership zal FirstFocus naar behoefte bijspringen voor de klanten van Valk Solutions en vice versa. We kennen elkaar al wat langer en hebben bij meerdere klanten samengewerkt. Zodoende weten we haarfijn wat we aan elkaar hebben. Mijn team en ik hebben veel zin in deze nieuwe fase en we verheugen ons op de projecten die we samen gaan doen.

Medio maart zijn de webdevelopers van FirstFocus verhuisd naar Montfoort, zodat de teams ook fysiek dicht bij elkaar zijn en gemakkelijk kunnen samenwerken.

Montfoort, maart 2020

 

Terug naar overzicht