Valk breidt uit in Duitsland

Valk breidt uit in Duitsland

De uitbreiding van Valk Solutions in Duitsland verloopt voorspoedig. Inmiddels stappen elke week 12 tot 15 Duitse winkels over naar omnichannel cloud platform ASPOS. Het betreft in totaal 181 modewinkels van Miller & Monroe die voor eind september worden uitgerold.

Ook in Duitsland profiteren de winkels van de voordelen van internet. Alle verkoopresultaten, spaarpunten en voorraden van alle winkels zijn online en realtime inzichtelijk voor het hoofdkantoor. Op deze manier is er overzicht voor het management en kan snel bijgestuurd worden waar nodig. De data worden veilig centraal in de cloud bewaard conform de internationale ISAE 3402 norm. Met ASPOS is een retail organisatie voorbereid voor nieuwe diensten in de toekomst.

Andries van den Ende, project manager bij Valk Solutions: “ASPOS is een internet systeem en werkt volledig in de browser. Het toevoegen van een nieuwe winkel gaat dan ook heel gemakkelijk en kan op afstand gebeuren. De hardware wordt in de winkels geplaatst door de engineers van Quest for People. Zij zullen ook onsite service bieden waar nodig. Support verzorgen we gewoon met onze klantenservice in Nederland. De winkels dienen hun ondersteuningsverzoeken in via het klantportaal en onze support consultants behandelen deze conform de afgesproken service levels. Onze ervaring leert dat 99% van de ondersteuningsverzoeken remote kan plaatsvinden.”

De Duitse klanten kunnen net als de Nederlandse klanten elk jaar een nieuwe versie van de software tegemoet zien. Zo nemen we klanten jaarlijks mee naar de nieuwste technologie en mogelijkheden. Ook houden we de support efficiënt omdat alle klanten op dezelfde versie van de software draaien.

Montfoort, augustus 2018

Terug naar overzicht