Valk automatiseert doorstart voormalige Vögele winkels

Valk automatiseert doorstart voormalige Vögele winkels

Valk Solutions gaat de mode winkels van voormalig Charles Vögele automatiseren. Hierover hebben Vidrea Retail en Valk Solutions overeenstemming bereikt. Er is een overkomst gesloten voor de periode van 5 jaar voor alle circa 90 winkels in bovenkleding en mode artikelen.

Vidrea Retail is de nieuwe eigenaar van de winkels van Vögele en heeft de ambitie om één van de grootste fashion retailers in Nederland te worden. Daartoe worden de voormalige Vögele winkels in hoog tempo omgebouwd naar multibrand stores. Remt Melles, CEO van Vidrea Retail: “Valk Solutions is weliswaar nieuw in fashion, maar kan snel schakelen en ons volledig ontzorgen. Om die reden hebben we voor Valk gekozen. Ook hebben vertrouwen in hun continuïteit voor de lange termijn en het toekomstvaste omnichannel platform.”

Paul Dumasy, business development manager van Valk Solutions: “Deze opdracht past uitstekend bij onze ambities in fashion. We zijn dan ook blij verheugd met het vertrouwen van Vidrea als één van de launching customers in fashion. Als Valk Solutions staan we er om bekend dat we afspraken nakomen, dat gaan we ook in dit project zeker waarmaken. We verheugen ons op de samenwerking met de mensen van Vidrea als ook met Profashional.”

Het project is inmiddels voortvarend gestart. Winkel-, interface- en artikelstam-gegevens worden uitgewisseld. Komende weken zullen de diverse koppelingen en de ASPOS Foundation voorbereid worden. Vanaf medio mei zal de overstap van de winkels plaatsvinden. Winkelpersoneel wordt vooraf opgeleid op centrale informatiebijeenkomsten in het opleidingscentrum van Valk Solutions in Montfoort.

Montfoort, april 2017

Terug naar overzicht