80 Vögele winkels uitgerold in 2 weken

80 Vögele winkels uitgerold in 2 weken

De uitrol van omnichannel retail platform ASPOS naar alle winkels van het voormalige Vogele is volgens planning afgerond. Alle winkels werden in 2 weken doorlooptijd voorzien van fonkelnieuwe winkelautomatisering.

Voorafgaand aan de uitrol werd de koppeling met Profashionall gerealiseerd. Op 12 mei heeft opdrachtgever Vidrea de centrale inrichting geakkordeerd en op 15 mei startte de uitrol. Op 1 juni ging de 81e winkel over waarmee het project op tijd werd voltooid.

Joshua Makkinje van Valk Solutions: “Het was een race tegen de klok. Alle software en hardware moest vernieuwd worden. De opleiding vond ‘s avonds na winkelsluiting plaats in plenaire groepen in Montfoort. Het spannendst was nog de tijdige beschikbaarheid van internet in alle winkels. Dankzij de uitstekende samenwerking met de teams van Vidrea, PFA en Quest for People hebben we de uitrol op tijd kunnen afronden.”

Komende weken zal de nazorg plaatsvinden op onder andere artikelinformatie en rapportages. We wensen Vidrea goede zaken toe in de winkels.

Montfoort, juni 2017

Terug naar overzicht