Touch ‘N Go en Valk slaan handen ineen

Touch ‘N Go en Valk slaan handen ineen

Valk Solutions gaat de service op Touch ‘N Go verzorgen. Alle gebruikers van kassasysteem Touch ‘N Go kunnen vanaf 1 januari terecht bij de service organisatie van Valk Solutions. Het betreft circa 170 tabak en gemak winkels in de formules Vivant, Techador en Tabaronde.

De verandering werd eind november door Jos Boot, bestuurder van Retail Development Company, gecommuniceerd naar de ondernemers. Valk Solutions verzorgde al de automatisering van de andere formules van RDC, zoals The Read Shop en Plantage Inkooppartners. Het bundelen van de krachten komt de slagkracht en efficientie ten goede.

Valk Solutions heeft als marktleider veel ervaring in de branche van tabak en gemak. Karin Valk, algemeen directeur van Valk Solutions: “Rondom de jaarafsluiting hebben al veel ondernemers gebeld met onze Klantenservice. Op dit moment zijn we de ondernemers persoonlijk aan het bellen om hen welkom te heten bij ons. Er komt best wat bij kijken qua contracten, systemen en infrastructuur. Het is even wennen voor iedereen, maar gelukkig hebben de mensen van Tabaronde Winkelautomatisering de werkzaamheden zorgvuldig overgedragen.”

In de nieuwe RDCpos werkgroep wordt de overstap naar het cloud platform ASPOS voorbereid. In deze RDCpos werkgroep zullen naast het kassasysteem en de techniek ook datamanagement en relevante toekomstontwikkelingen bijzondere aandacht krijgen.

Montfoort, januari 2018

Terug naar overzicht