Tijdreizen bij Primera

Tijdreizen bij Primera

Een échte Valk Solutions tijdmachine verleidde de ondernemers van Primera tot uitspraken over hun winkel van de toekomst. Onder het motto “merk in uitvoering” vond op zondag 26 mei de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Primera plaats. De dag werd traditiegetrouw druk bezocht door Primera ondernemers uit het hele land. De dag is van start gegaan met een besloten vergadering over de behaalde resultaten en de toekomstvisie van Primera. Daarna konden de Primera ondernemers onder het genot van een hapje en een drankje inspiratie opdoen op de zogenaamde “InspiratieBoulevard” waarbij tientallen leveranciers met de ondernemers konden netwerken om nieuwe ideeën op te doen.

Valk Solutions was dit jaar uiteraard weer van de partij met een wel heel bijzondere machine. Er stond een heuse tijdmachine die speciaal werd gebouwd voor deze dag. Vanwege de vele veranderingen de laatste tijd in de tabaksbranche werd met betrekking op winkelautomatisering de vraag gesteld: “Hoe ziet uw winkel eruit over 10 jaar?”. De Primera ondernemers konden vervolgens hun ideeën op de tijdmachine schrijven. Degene met het beste idee wint een jaar lang gratis gebruik van onze kassasoftware (de winnaar wordt 11 juli 2019 bekend gemaakt). De medewerkers van Valk Solutions stonden in labjassen en futuristische brillen klaar om over de toekomst te praten. Ook was er de mogelijkheid om een gratis begeleiding over voorraadbeheer aan te vragen en kon er heerlijke curryworst worden gegeten op onze stand onder het mom: “Of je Valk worst lust!?“.

De algemene ledenvergadering en InspiratieBoulevard vond plaats in de industriële “Fabrique” te Utrecht. Het aanwezige Valk Solutions team bedankt Primera en haar ondernemers voor de gastvrijheid op dit bijzondere en zeer geslaagde evenement!

Montfoort, juni 2019

 

Terug naar overzicht