Technology never sleeps

Technology never sleeps

Samen met 400 technologie bedrijven uit 30 landen presenteert Valk Solutions zich op EuroCIS 2018. Welke innovaties zorgen voor een winstgevende verruiming van de horizon? Wordt shoppen een interactieve hightech ervaring? Welke technologieën heeft omnichannel nodig? Hoe wordt big data het beste gebruikt? Wat is nieuw in data beveiliging? Net als vorige jaren is ook Valk Solutions weer van de partij met de allernieuwste ontwikkelingen van haar omnichannel cloud platform ASPOS. Waaronder de complete maten kleuren functionaliteit voor fashion, een werkorder module voor bouw- en interieurbedrijven, de nieuwste Spotler service voor email marketing, een integratie met mobiel betaalplatform OK, en nog veel meer.

Onder het motto ‘Technology never sleeps’ verzekert het bewezen EuroCIS Forum weer aanzienlijke toegevoegde waarde voor bezoekers die leiding geven aan retail ondernemingen. Deze internationaal toonaangevende vakbeurs voor retail technologie vindt plaats in Düsseldorf, op een afstand van niet meer dan 2 uur rijden vanuit Utrecht.

Zo lang de voorraad strekt biedt Valk Solutions gratis toegangskaarten aan voor haar relaties. Deze kunt u aanvragen bij eurocis2018@valksolutions.nl. We ontmoeten u graag op 27 of 28 februari of 1 maart op EuroCIS 2018!

Montfoort, februari 2018

Terug naar overzicht