Technology never sleeps

Technology never sleeps

Onder het motto ‘Technology never sleeps’ heeft op 27 en 28 februari en 1 maart de EuroCIS 2018 plaatsgevonden. De grootste trade fair van Europa heeft dit jaar maar liefst 12.000 bezoekers getrokken uit Duitsland, Nederland en heel Europa. Op 13.000 vierkante meter beursvloer lieten 460 tech ondernemingen uit 29 landen zich van hun beste kant zien. Onder de standhouders was ook een opvallend aantal tech bedrijven uit China met innovatieve oplossingen voor retailers.

Paul Dumasy, business development manager van Valk Solutions: “We zijn best een beetje trots om daar te staan. Tussen wereldspelers zoals Fujitsu, Microsoft, Samsung, Salesforce en SAP. Onze omnichannel cloud oplossing ASPOS slaat aan in de markt. Steeds meer retailers omarmen de idee van één dataset centraal in de cloud waarop winkels en ecommerce draaien. Speciaal voor deze gelegenheid hadden we ons in een nieuwe outfit gehuld om herkenbaar te zijn voor klanten.”

Personalisatie en location based services waren terugkerende thema’s op de beursvloer. Nieuwe trends zijn robotica en artificial intelligence. Het ASPOS omnichannel platform legt het fundament voor dergelijke nieuwe diensten en toepassingen.

Onze crew is inmiddels moe maar voldaan huiswaarts gekeerd. Hartelijke dank aan onze relaties voor hun bezoek aan de ‘booth’ van Valk Solutions. We waarderen uw belangstelling en hopen u op onze beurt geïnspireerd te hebben tot een innovatief 2018.

Montfoort, maart 2018

Terug naar overzicht