Store2door bij Pour Vous

Store2door bij Pour Vous

Pour Vous Parfumerie heeft de store to door functionaliteit in ASPOS omnichannel in gebruik genomen. In de interne nieuwsbrief maakt Pour Vous hoofdkantoor, onderdeel van AS Watson, melding van deze prachtige mijlpaal in de samenwerking met Valk Solutions.

Petra Altena, Manager Finance bij Pour Vous Parfumerie en als projectleider intensief betrokken bij het project: “Doel van store2door is om winkelende klanten extra assortiment aan te bieden en de nee-verkoop in de winkels nog verder te verlagen. Als een artikel niet op voorraad is in de winkel kan het via store2door besteld en geleverd worden. Klanten kunnen kiezen tussen afhalen in de winkel of thuisbezorgen. Deze functionaliteit is beschikbaar voor alle franchiseleden van Pour Vous conform de leveringscondities van AS Watson. Omzet en marge komen ten goede aan de winkels.”

Joshua Makkinje, als teamleider Tweedelijn bij Valk Solutions verantwoordelijk voor de succesvolle lancering: “Store2door werkt draait op de ASPOS kassa, er zijn geen extra terminals nodig in de winkel. De verkoopster helpt persoonlijk de klant en plaatst de bestelling. Store2door orders worden geleverd vanuit een zeer groot distributiecentrum van AS Watson met uitstekende logistieke voorzieningen. De voorraad wordt realtime bijgewerkt via de online webservices van ASPOS. De klant gaat nooit meer met lege handen de deur uit en de relatie van de winkel met de klant wordt verder verstevigd.”

Het store to door project is deze week opgeleverd na een grondige voorbereiding door de specialisten van Pour Vous, AS Watson en Valk Solutions. We wensen de franchiseleden van Pour Vous extra goede zaken toe met deze nieuwe faciliteit!

Montfoort, juni 2016

Terug naar overzicht