Startsignaal Wibra uitrol

Startsignaal Wibra uitrol

Deze week is Valk Solutions gestart met de uitrol van het ASPOS omnichannel cloud platform bij Wibra. Wibra telt 280 filialen gevestigd in Nederland en België met een hoofdkantoor en distributiecentrum in Epe. Al ruim 60 jaar maakt Wibra zich hard voor blije klanten dankzij topartikelen tegen realistische en lage prijzen.

Op 22 januari tekende Wibra een exclusieve overeenkomst van 5 jaar met Valk Solutions. Na een vertragende corona pauze is de uitrol van start gegaan. In de filialen wordt naast de software ook alle hardware vervangen.

Wibra heeft op advies van Valk Solutions een roadshow georganiseerd door het hele land waarvoor alle filiaalleiders uit de regio werden uitgenodigd. Tijdens de roadshow werden zij ingelicht over de werkwijze tijdens de implementatie en kregen zij een uitgebreide training over ASPOS. Ook waren er kassasystemen aanwezig om alvast kennis te maken met de nieuwe software.

Tijdens de uitrol zullen ongeveer 30 tot 40 winkels per week worden geïnstalleerd. Doelstelling is om de uitrol uiterlijk eind augustus te hebben afgerond. Wij wensen het hoofdkantoor en alle filialen veel gebruiksplezier en natuurlijk goede zaken toe met het ASPOS omnichannel cloud platform.

Montfoort, juni 2020

Terug naar overzicht