Samen veilig op afstand

Samen veilig op afstand

In vervolg op de geleidelijke versoepeling van de Corona maatregelen door de overheid gaan ook wij een gedragsregel versoepelen. Vanaf 11 mei zullen onze medewerkers ook weer onder winkelopeningstijden in de winkels werken.

Medio maart moesten we besluiten om werkzaamheden in de winkels zoveel mogelijk buiten openingstijden uit te voeren. Dat betekende dat klanten onze engineers extra vroeg voor openingstijd, of extra laat na sluitingstijd op bezoek kregen. Graag bedanken we onze klanten voor hun flexibiliteit en begrip hieromtrent. Samen is het ons gelukt om ook tijdens de lockdown waar nodig de gevraagde service te bieden.

Nu winkels massaal gehoor geven aan de anderhalve meter richtlijn van de overheid kunnen we ook weer overdag in winkels werken. Daarbij vragen we onze klanten om de afstand van anderhalve meter gedisciplineerd te respecteren. We hebben daar inmiddels ervaring mee en in de meeste situaties lukt dat prima. Als een klant of medewerker zich onverhoopt toch niet veilig voelt kunnen de werkzaamheden alsnog buiten winkeltijden gepland worden.

Zo maken we ons samen sterk voor veilig werken op anderhalve meter afstand. Bedankt voor je medewerking!

Montfoort, mei 2020

Terug naar overzicht