Retourpinnen in ProPOSS

Retourpinnen in ProPOSS

Onder druk van Corona bannen steeds meer ondernemers het contante geld uit de winkel. De trend naar cashless, ook wel pin-only genoemd, wordt goed ontvangen door consumenten. Bijkomend voordeel is dat er niks te halen valt voor overvallers. De verwachting is dan ook dat contant geld geleidelijk zal verdwijnen en dat deze ontwikkeling zich ook na Corona zal voortzetten.

ProPOSS ondersteunt de cashless winkel al met een geautomatiseerde pinkoppeling waarbij pintransacties door de kassa worden aangestuurd. Nieuw is de mogelijkheid in ProPOSS om bij retouren het geld terug te pinnen. De dienst retourpinnen is ontwikkeld voor VX820 en P400 pinterminals. Om het fraude risico te beperken komen alleen pinaankopen in aanmerking voor retourpinnen.

Victor Godthelp, operationeel directeur van Valk Solutions: “Door de jaren heen is ProPOSS gegroeid tot een zeer compleet product met vele mogelijkheden. We vinden het mooi om klanten te blijven verrassen met nieuwe functies. De aanleiding van Corona is ongelukkig, maar ons team heeft met plezier gewerkt aan retourpinnen en we wensen onze klanten veel gebruiksgemak.

De nieuwe dienst van retourpinnen in ProPOSS is gecertificeerd door CCV en wordt momenteel met enkele launching customers getest. Ook retourpinnen met ProPOSS? Laat je CCV contract aanpassen voor retourpinnen en bel onze klantenservice om de dienst te activeren in ProPOSS. Aan retourpinnen zijn geen extra kosten verbonden, dit is onderdeel van het onderhoudscontract.

Montfoort, juli 2020

 

 

Terug naar overzicht