Readr koppeling gereed

Readr koppeling gereed

In opdracht van de Koninklijke Boekverkopersbond heeft Valk Solutions de Readr kassakoppeling ontwikkeld. Dit betekent dat de Readr klantkaart aan de kassa opgewaardeerd en verzilverd kan worden. Voordelen voor kaarthouders zoals de combideals worden volledig automatisch via de kassa afgehandeld. De koppeling is zowel in ASPOS als in ProPOSS beschikbaar.

Readr is een interactief communicatieplatform voor de boekhandels in Nederland en een initiatief van de Nederlandse Boekenbon in samenwerking met CB, RDC en Libris. Readr biedt boekhandelaren een klantenkaart en een app in de eigen vormgeving van de winkel. Doel is om de klantenbinding te bevorderen en de gemiddelde besteding te verhogen.

Klanten profiteren met de klantenpas van extra voordelen met spaarpunten en privileges. In de app maken boekhandelaren rechtstreeks contact met hun klanten door onder andere recensies en leestips. Ebooks kunnen in een digitale boekenkast bewaard worden evenals boekenbonnen.

Afgelopen periode is de Readr in verschillende boekhandels getest en in gebruik genomen. In juli zal Readr uitrollen naar meer boekhandels, dit wordt ondersteund door een landelijke media campagne. Valk Solutions wenst boekhandelaren goede zaken toe met de Readr.

Montfoort, juli 2017

Terug naar overzicht