RDC verlengt samenwerking

RDC verlengt samenwerking

Retail Development Company (RDC) heeft de samenwerking met Valk Solutions verlengd. Op de valreep voor de zomervakanties werd de verlengde raamovereenkomst getekend voor de komende 5 jaar.

RDC heeft afgelopen periode een ware transformatie doorgemaakt. De formules The Read Shop, Plantage Inkooppartners, Tabaronde, Vivant en Techador gingen samen in één organisatie. Bestuurder Jos Boot zei daarover op de open dag van het nieuwe servicekantoor in Waddinxveen: “De moderne consument verwacht altijd en overal terecht te kunnen en snel en goedkoop geleverd te krijgen. Met maar liefst ruim 600 winkels en een uitstekende logistiek in huis zijn we klaar voor de toekomst.”

De samenwerking tussen RDC en Valk voert al meer dan 10 jaar terug. De partnership stoelt op een omnichannel roadmap die beide directies periodiek herijken. Kenmerkend voor RDC is de sterke focus op de ondernemers en de winkels, zo is bijvoorbeeld de webshop van The Read Shop vanaf de eerste dag volledig geïntegreerd met de winkels. Ook de combinatiewinkels met drogisterijen, huishoudwinkels en supermarkten dragen bij aan gezonde groei.

Karin Valk, algemeen directeur van Valk Solutions: “Ik heb respect voor de stormachtige ontwikkeling die RDC doormaakt en we zijn opgetogen daar onderdeel van te zijn. Eerste prioriteit voor de komende maanden is de afronding van de overstap van ProPOSS naar ASPOS, de kwaliteit van artikelgegevens, en de optimalisatie van de webshop. Daarna zullen we volgende projecten oppakken, aan ambities en ideeën geen gebrek.”

Valk Solutions wenst alle ondernemers van RDC uitstekende zaken toe, onze klantenservice staat graag voor u klaar!

Montfoort, juli 2017

 

 

Terug naar overzicht