Razendsnelle webshop fulfilment

Razendsnelle webshop fulfilment

Nelson Schoenen heeft een uitgekiend put to light systeem in gebruik genomen in aanvulling op haar ERP oplossing ProFashionAll van Valk Solutions. Dankzij het nieuwe put to light systeem kan Nelson Schoenen razendsnel en dus zeer kostenefficiënt haar weborders afhandelen. En dat is nodig, want de weborders groeien omstuimig bij Nelson Schoenen!

Bezoekers van het distributiecentrum van Nelson Schoenen in Hoofddorp zijn zonder uitzondering onder de indruk. Niet alleen is het distributie centrum gigantisch groot, maar de operaties verlopen ook nog eens vlekkeloos. In het oog springen de fonkelnieuwe put to light kasten. Pickorders worden per locatie gelopen en met behulp van oplichtende lampjes in de juiste vakken gelegd.

Eenmaal vol wordt de complete kast op wielen naar het inpakstation gerold, zodat een nieuwe ronde pickorders met put to light gesorteerd kan worden. Op deze manier organiseert Nelson Schoenen een razendsnelle en zeer kosten efficiënte weborder fulflment. Het systeem is uitgedacht en geoptimaliseerd door Nelson Schoenen, en de volledige front-end voor de bediening van het put to light systeem is ontwikkeld door Optimus Sorters uit Beuningen.

Bekijk de video en laat je inspireren door de put to light webshop fulfilment oplossing van Nelson Schoenen. Bij Valk Solutions zijn we in ieder geval getriggerd om naast een put to light ook een pick from light oplossing te ontwikkelen.

 

Montfoort, juni 2019

 

 

Terug naar overzicht