Publieksprijzen voor onze klanten

Publieksprijzen voor onze klanten

Een kwart van de publieksprijzen in de verkiezing voor de beste winkelketen van Nederland 2019-2020 is toegekend aan onze klanten. Daar zijn we best een beetje trots op. De prijswinnaars maken al vele jaren gebruik van ons omnichannel cloud platform ASPOS.

Net als vorige jaren haalde Primera weer ijzersterk de publieksprijzen binnen in de categorieën van cadeau, kantoorbenodigdheden en leeswaren. Welkoop scoorde indrukwekkend met publieksprijzen in de categorieën van dierenspeciaalzaak, tuin en tuin-webshop. Mitra slijterijen ontving de publieksprijs in de categorie eten en drinken. Knap vinden we ook de nominatie van Ekoplaza in de categorie duurzaamheid.

Als Valk Solutions wisten we het al, onze klanten zijn de beste winkelketens van Nederland. Geweldig om dat door deze publieksprijzen bevestigd te zien. In totaal hebben 200.000 consumenten gehoor gegeven aan de oproep om hun favoriet te nomineren.

Achter de schermen dragen wij dagelijks ons steentje bij doordat de prijswinnaars volledig zijn geautomatiseerd met het ASPOS omnichannel cloud platform. Onder andere voor hun points of sale, loyalty, replenishment en ordermanagement vertrouwen de prijswinnaars op onze diensten.

Alle medewerkers van Valk Solutions feliciteren Primera, Welkoop, Mitra, Ekoplaza en de andere prijswinnaars en stemmen natuurlijk mee voor de hoofdprijs van beste winkelketen van Nederland.

 

 

Montfoort, september 2019

 

Terug naar overzicht