ProPOSS

Het compleetste retailprogramma op de markt.

  • Ideaal voor zelfstandige ondernemers
  • Intuïtieve kassa
  • Slimme logisitiek
  • Zeer uitgebreide backoffice
  • Uitstekende service

Meer weten?

Laat u overtuigen. Maak een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Een rijkdom aan functionaliteit

Een rijkdom aan functionaliteit

ProPOSS is geschikt voor zelfstandige winkeliers en voor winkelketens. Kenmerkend voor ProPOSS is dat het uw hele retail procesautomatiseert. ProPOSS is niet alleen een kassa, met ProPOSS maakt u de automatiseringscirkel rond. Van verkoop via besteladvies en inkoop naar ontvangsten.

Direct contact? 0348 - 431 490
ProPOSS
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

ProPOSS is het compleetste retail programma op de markt met een rijkdom aan functionaliteit. ProPOSS is geschikt voor zelfstandige winkeliers en voor winkelketens. Kenmerkend voor ProPOSS is dat het uw hele retail procesautomatiseert. ProPOSS is niet alleen een kassa, met ProPOSS maakt u de automatiseringscirkel rond. Van verkoop via besteladvies en inkoop naar ontvangsten. Barcode labels en prijsstickers worden automatisch aangemaakt, rapportages staan voor u klaar en klantbestellingen worden apart gehouden.

ProPOSS is modulair opgebouwd volgens een overzichtelijke menustructuur en wordt compleet aangeboden, met alle modules. Met ProPOSS beschikt u over moderne en snelle software, robuust en stabiel.

Alle functionaliteiten

Een slimme kassa die met u meedenkt. Een kassa die bijhoudt welke producten er verkocht worden en een besteladvies aandraagt. Een kassa die onthoudt welke producten niet verkocht worden, zodat u deze producten niet meer overbodig bestelt. Een kassa die geld bespaart en de kwaliteit van je assortiment verbeterd.

De kassa is speciaal ingericht om zo snel mogelijk uw klanten te bedienen. U kunt eigen touchknoppen instellen waardoor een apart papieren scanblad overbodig wordt. De pin automaat is gekoppeld aan de kassa, waardoor er geen fouten meer worden gemaakt.

Met onze oplossing wordt uw kassa gekoppeld aan onze database met alle artikelgegevens van uw vaste leveranciers. Het voordeel is dat artikelen voor u klaar staan in het systeem en dat prijswijzigingen automatisch worden doorgevoerd, hier hoeft u niets voor te doen.

Dankzij verkoopcijfers per artikel kunt u het assortiment bijsturen. Denk bijvoorbeeld aan wekelijkse top- en floplijsten van goed- en slechtlopende artikelen. Worden de juiste artikelen verkocht? Moet er meer aandacht zijn voor een bepaald merk? Gesprekken met vertegenwoordigers kunt u scherper voeren aan de hand van actuele doorloopcijfers voor die leverancier. Dankzij inzicht in klanten en transacties per uur en dag kunt u de personele bezetting optimaliseren.

Winkelautomatisering van Valk Solutions draagt bij aan klantentrouw, herhaalbezoek en hogere bon bedragen. U kunt klanten adviseren op basis van historie. Klantbestellingen worden snel en efficiënt afgehandeld met afhaalberichtjes per e-mail of sms. Met klantkaarten, spaarpunten, nieuwsbrieven of waardebonnen verleidt u klanten tot extra winkelbezoeken.

Door de jaren heen nemen we u steeds mee naar nieuwe technologie. Updates en nieuwe versies worden automatisch door ons geïnstalleerd. Zo bent u verzekerd van de laatste versie. Heeft u een wens? Laat het ons weten, misschien kan die mee in een nieuwe versie.

Heeft u meerdere filialen? Dan koppelen we die aan elkaar zodat u beheer en inzicht heeft over alle winkels. Een prijs aanpassen of actie instellen op het hoofdfiliaal, de eerste volgende werkdag is dat doorgevoerd naar al uw filialen. Financiële overzichten van alle winkels verzameld op uw hoofdfiliaal, het zijn basis functionaliteiten die onder multi-filiaal vallen.

Samen vernieuwen?

“Ik kom met plezier naar u toe om een persoonlijk advies te geven voor uw winkel.”
Jeroen Gresnigt - Account Manager

Afspraak maken

Lagere voorraad, hogere omloopsnelheid en een beter rendement! -
Peter van Walsem - Primera

"Binnen enkele seconden bestel ik mijn hele week voorraad. "

Edwin van der Berg - Sigarenspeciaalzaak Compaenen