ProPOSS webshop koppeling vernieuwd

ProPOSS webshop koppeling vernieuwd

De webshop koppeling van ProPOSS is nog verder geoptimaliseerd om de toenemende wensen te kunnen vervullen van onze klanten en hun webshop bouwers. Valk Solutions heeft een eigen SOAP server ontwikkeld met slimme interfaces, de zogenaamde “API’s”, die naadloos communiceren met ProPOSS winkelautomatisering.

Webshops worden steeds uitgebreider en geavanceerder. De ‘customer experience’ is van groot belang voor het succes van de webshop. De klant moet centraal staan op ieder moment, zowel fysiek als digitaal. Daarom is het belangrijk dat klantgegevens, artikelgegevens, acties en spaarpunten op elk contactpunt up-to-date zijn. Daarvoor moet er veel worden gecommuniceerd tussen de webshop en het kassasysteem, het liefst realtime.

De ProPOSS SOAP server is wederom vernieuwd om klanten te kunnen voorzien in deze behoefte. Weborders komen meteen binnen in ProPOSS inclusief belangrijke informatie zoals factuuradres, afleveradres, spaarpunten en betaalgegevens. Acties die u in de winkel hanteert worden ook doorgevoerd op uw webshop. Bepaal zelf in ProPOSS welke artikelen u op de webshop wilt door ze simpelweg te markeren. Het zijn enkele voorbeelden van wat er nog meer mogelijk is.

Maarten Veenstra, senior developer: “Onze klanten en hun webshop bouwers komen soms met hele bijzondere verzoeken. Wij nemen dat in onderzoek en bekijken of we de webshop en ProPOSS steeds naar een hoger niveau kunnen brengen. Wij staan altijd graag open voor nieuwe ideeën zodat we ProPOSS en de SOAP server steeds geavanceerder kunnen doorontwikkelen.”

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van het koppelen van uw webshop met de kassa software in de winkel? Neem dan gerust contact op met het salesteam via 0348 431 490.

Montfoort, februari 2019

Terug naar overzicht