ProFashionAll klantendag groot succes

ProFashionAll klantendag groot succes

Getuige de warme woorden na afloop was de ProFashionAll klantendag van Valk Solutions een groot succes. Fashion organisaties uit Nederland en België wisselden in alle openheid hun gebruikerservaringen uit en lieten zich inspireren over de nieuwste ontwikkelingen. Als de nummer één ERP oplossing in fashion raakt ProFashionAll alle disciplines van marketing en merchandising tot logistiek, ict en financiën.

Op het programma stond een prikkelende case van Nelson Schoenen over efficiënte webshop fulfilment. Met de nieuwste put-to-light technologie kan Nelson de groeiende stroom weborders razendsnel afhandelen. De eigenaar van GIKS Mode in België deelde in alle openheid zijn businesscase RFID tagging met zijn collega ProFashionAll gebruikers. Er was een bijdrage van ChannelEngine over de doorbraak van marketplaces en een betoog van de oprichter van Transsmart over flexibele transportkeuzes. Spannend was ook de presentatie van Valk Solutions over het voorspellen van de vraagontwikkeling met artificial intelligence. Dit gevarieerde programma bood volop stof tot nadenken bij de aanwezige fashion organisaties.

Peter van der Tol, senior business consultant en oprichter van het eerste uur van ProFashionAll: “Ik waardeer bijzonder dat van al onze klanten één of meer mensen aanwezig waren op de klantendag. Zelfs onze nieuwste klant Claudia Sträter was van de partij. Ook de openheid om ervaringen te delen en de bereidheid om samen door te ontwikkelen doen mij goed. Onder de vleugels van Valk Solutions kunnen we weer volop investeren in vernieuwing.

De ProFashionAll klantendag vond plaats op 13 juni 2019 in het sfeervolle Kasteel van Montfoort. Na afloop van het programma werden klanten onthaald op een vorstelijk diner om ‘s avonds moe maar voldaan huiswaarts te keren.

Montfoort, juni 2019

 

 

Terug naar overzicht