Primera opent 500e winkel

Primera opent 500e winkel

Op zaterdag 14 oktober opent Primera haar 500e winkel. Het was nog maar in 1991 dat de allereerste Primera winkel haar deuren opende. Sindsdien is Primera onstuitbaar gegroeid tot een sterke winkelformule. Dankzij een uitgekiend assortiment en een groot bereik gaan steeds meer mensen ‘Even naar Primera’.

Conform haar strategisch plan 2020 en onder het motto van ‘groeien en bloeien’ werkt Primera elke dag aan het sterker maken van haar formule en organisatie. Het resultaat is niet alleen merkbaar in het grote aantal winkels, maar ook in de herhaaldelijke en meervoudige categorie prijzen voor de beste winkelketen.

De 500e Primera is de tweede winkel van ondernemer Remco Pol aan de Driehoek 36 in Oldenzaal. Samen met algemeen directeur Gert van Doorn en bestuursvoorzitter Rob Willemse wordt de compleet nieuwe winkel feestelijk geopend op maandag 16 oktober.

Paul Dumasy, business development manager bij Valk Solutions: “We zijn ongelofelijk trots op Primera. Primera is een prachtig merk geworden en niet meer weg te denken uit de winkelstraten van ons land. Onze medewerkers dragen daar hun steentje aan bij voor de winkelautomatisering. Chapeau voor Primera!”

Montfoort, oktober 2017

Terug naar overzicht