Primera lanceert app

Primera lanceert app

Vanaf 11 maart 2019 kan de nieuwe Primera app gedownload worden in de App Store van Google Play en Apple. Deze smartphone app biedt vele voordelen aan spaarpasklanten. Spaarpasklanten profiteren van extra’s zoals het altijd bij de hand hebben van de spaarpas, saldo’s van spaarpunten en spaaracties, het zelf wijzigen van persoonlijke gegevens, een kras & win spel met mooie prijzen, een winkelzoeker en een saldochecker voor cadeaukaarten. Ook niet-spaarpasklanten kunnen de app downloaden en gebruiken, maar hebben minder voordelen dan spaarpasklanten.

De Primera app is ontwikkeld door de marketeers van Primera in samenwerking met m-Wise. De app staat realtime in verbinding met het ASPOS cloud platform van Valk Solutions. De uitwisseling met de centrale ASPOS database wordt verzorgd door de zogenaamde omnichannel connector. Dit is een API bestaande uit bijna 200 shopservices waarmee gegevens realtime kunnen worden opgehaald uit of weggeschreven in de ASPOS database.

Primera ondersteunt de introductie van de app met een reclame campagne, in de folder en met verrassende uitingen in de 510 Primera winkels en de Primera webshop. Als Valk Solutions zijn we nu al overtuigd van de kracht van de Primera app. We wensen onze klant succesvolle zaken toe met de nieuwe Primera app.

Montfoort, maart 2019

 

 

 

Terug naar overzicht