Persconferentie EuroCIS te gast

Persconferentie EuroCIS te gast

Op 30 oktober 2018 heeft bij Valk Solutions in Montfoort de jaarlijkse persconferentie van EuroCIS plaatsgevonden. Aanwezig waren de Nederlandse en Belgische retail vakpers, Fairwise, vice president van EHI Retail Institute, de heer Ulrich Spaan en de directeur van EuroCIS, mevrouw Elke Moebius.

Paul Dumasy, business development manager van Valk Solutions: “Het was bijzonder om gastheer te zijn voor deze persconferentie met een drietal presentaties van mevrouw Elke Moebius, Ulrich Spaan en Robert Valk. Er ontstonden geanimeerde discussies met de vakpers over de beste winkelervaring voor de consument en de rol van omnichannel technologie daar in. In 2019 bestaan we als Valk Solutions 30 jaar en zullen we voor het zevende jaar op rij exposeren op EuroCIS.”

EuroCIS, de grootste retail vakbeurs in Europa, vindt plaats in februari 2019 in Düsseldorf, vlak over de Duitse grens. Onder het motto ‘Technology never sleeps’ tonen honderden exposanten uit de hele wereld hun nieuwste vindingen aan tienduizenden bezoekers, veelal retail organisaties. Dat de beurs in een behoefte voorziet blijkt uit de jaarlijks groeiende aantallen exposanten en bezoekers. Opvallende wetenswaardigheid is dat na Duitsland Nederland op de tweede plaats staat qua aantal bezoekers.

Montfoort, oktober 2018

Terug naar overzicht