Bouwen aan de toekomst

Bouwen aan de toekomst

Perry en Aktiesport gaan voor de winkelautomatisering gebruik maken van omnichannel retail platform ASPOS van Valk Solutions. Hiervoor is eind mei een overeenkomst getekend met Sports Unlimited Retail bv in Aalsmeer. De overeenkomst is exclusief en heeft een looptijd van 5 jaar.

De winkels van Perry en Aktiesport maken deel uit van Sports Unlimited Retail bv (SUR), een dochter van JD Sports Fashion Plc. Onder het motto ‘twee sterke retailformules die verder gaan waar andere sportretailers stil staan’ investeert de groep in groei en vernieuwing, waaronder een nieuw omnichannel IT platform.

De heer Gerco Vonk, Finance & ICT director van SUR licht toe: “Wij maken al gebruik van de ERP oplossing ProFashionAll van Valk Solutions. We hebben Valk Solutions leren kennen als een betrokken en gedreven partner. Door de overstap naar ASPOS vereenvoudigen we het beheer en leggen we een solide fundament voor nieuwe diensten in de toekomst.”

Robert Valk, oprichter en eigenaar van Valk Solutions: “Door de combinatie van ASPOS en ProFashionAll kunnen we SUR van winkelvloer tot DC ontzorgen van technologie. ASPOS is een centraal gestuurde SAAS oplossing in de cloud. Alle transacties en klantgegevens van winkels en online komen realtime beschikbaar voor onder andere loyalty en CRM toepassingen. Zo komen klanten werkelijk centraal te staan bij Perry en Aktiesport.”

De projectplanning wordt momenteel uitgewerkt door de teams van Valk Solutions en SUR. Tegelijk met de ASPOS kassa zal ook de ASPOS instore kiosk uitgerold worden in alle winkels van beide formules.

 

Montfoort, juni 2019

Terug naar overzicht