Partnership

Partnership

Valk Solutions heeft in de afgelopen 30 jaar een betrouwbaar partner-netwerk opgebouwd. Samen bieden wij de beste oplossing voor onze klanten.

CCV

“Samen met onze partners en klanten werken wij aan de ontwikkeling van bijzondere betaalervaringen. Wij kennen de markt als geen ander, waardoor we niet alleen goed weten wat nu mogelijk is, maar ook straks.

Het is onze ambitie om in een wereld waarin steeds meer online plaatsvindt, bijzondere betaaloplossingen en -ervaringen te bieden. Oplossingen en ervaringen waarmee we het onze klanten mogelijk maken hun klanten te binden met complete e-commerce- en m-commerce-diensten.

Wij vinden het belangrijk om voor onze klanten de betrouwbare dienstverlener en expert te zijn op het gebied van complete end-to-end oplossingen voor elektronische betalingen.”

 

 

CCV Group B.V.
Westervoortsedijk 55
6827 AT Arnhem
+31 88 228 9870
https://www.ccv.eu/nl/contact-2/

ChannelEngine

“With a single powerful integration, ChannelEngine.com connects your systems to international marketplaces and sales channels while optimizing sales, minimizing time, and maximizing profit and reach. It is purposely built for brands, distributors, and retailers.

We have built the leading e-commerce infrastructure that lets our clients use their store or back end system to sell to everyone around the world. By creating a seamless integration between businesses and marketplaces, we can empower companies to automate and maximize their sales potential internationally. We help brands to gain control by selling directly on multiple online marketplaces. We help distributors to boost their revenues with better margins. We help retailers by selling more products wherever customers are searching for them.”

 

 

ChannelEngine B.V.
Vondellaan 47
2332 AA Leiden
The Netherlands
+31 71 528 8795
hello@channelengine.com
https://www.channelengine.com/

ESET

“ESET begon als pionier op het gebied van antivirus bescherming, door een bekroonde detectie software te creëren. Nu is het doel van ESET om iedereen te laten genieten van de mogelijkheden die technologie biedt. Vandaag de dag bieden wij beveiligingsoplossingen in meer dan 200 landen aan bedrijven en consumenten om het meeste uit de digitale wereld te halen.”

Als partner van Valk Solutions levert ESET de beveiligingsoftware voor al onze systemen, intern en extern. Het waarborgen van een goede beveiliging is voor ons en ESET essentieel, daarom werken wij met veel plezier samen.

 

 

ESET Nederland
Trapezium 304
3364 DL, Sliedrecht
+31 (0)184 647 720
info@eset.nl
www.eset.com/nl/zakelijk

Exact online

“Wij zorgen ervoor dat je werkt met slimme bedrijfssoftware waarmee je op cijfers kan sturen en aan succes kan bouwen. Met onze oplossingen kun jij je bedrijfsprocessen steeds verder automatiseren. De software geeft je bijvoorbeeld boekingsvoorstellen, koppelt facturen aan bankafschriften en zet ongestructureerde communicatie om in sociale samenwerking. Consolideer met één druk op de knop de financiële gegevens van alles vestigingen wereldwijd. Beheer een gezonde cashflow, verzamel en analyseer bedrijfsgegevens. Door digitaal samen te werken bespaar je tijd en krijg je waardevolle inzichten.”

 

 

Exact
Molengraaffsingel 33
2629 JD Delft
Nederland
+315 711 5100
https://www.exact.com/nl/

First Focus

“FirstFocus is een full service internetbureau gespecialiseerd in Omnichannel. Wij hebben meerdere disciplines onder één dak om het maximale rendement uit jouw website of webshop te halen. Ons team van online specialisten heeft al jaren ervaring op het gebied van online marketing en is verdeeld over twee disciplines; web development en internet marketing. Zo bieden we een compleet plaatje; van het ontwikkelen en bouwen van een webshop, website of app tot het opstellen en implementeren van een online marketingstrategie.”

 

 

FirstFocus B.V.
Weverstede 19
3431 JS Nieuwegein
Netherlands
+31 30 737 0676
info@firstfocus.eu
https://www.firstfocus.eu/

Gillz

“Gillz bedenkt, ontwikkelt, vermarkt en optimaliseerd intelligente bedrijfsapplicaties, websites en mobiele apps. Wij zijn de partner die meedenkt met jouw bedrijf. Zo heeft Gillz voor Valk Solutions een mobiele kassa app ontwikkeld als aanvulling op het ASPOS omnichannel cloud platform.”

 

 

Gillz B.V.
Raoul Wallenbergplein 29A
2404ND Alphen a/d Rijn
Telefoon: +31 (0)172 – 785 464
info@gillz.nl
https://www.gillz.nl/

Jarltech

“Jarltech heeft keuze uit een zeer uitgebreid assortiment aan producten voor POS en Auto-ID, niet alleen de hoofdproducten, echter ook alle accessoires, onderdelen en verbruiksartikelen. Geen andere leverancier heeft een dergelijk groot en complex pakket aan producten en is ook nog dusdanig gestructureerd, zodat alles gemakkelijk te vinden en te bestellen is.”

 

 

Jarltech Europe GmbH 
Office Netherlands
Buitenom 255B
2711 KB Zoetermeer, Netherlands
Telefoon: +31 (0) 79-750 2305
europe@jarltech.nl
https://www.jarltech.com

Payconiq

“We worden met z’n allen steeds meer mobiel. Dus waarom niet ook betalen met je mobiel? Met de app van Payconiq kun je snel, gemakkelijk en veilig betalen aan de kassa of in een webshop. Met Payconiq betaal je in een webshop of aan de kassa door het scannen van een QR-code. Dit is een digitale streepjescode. De QR-code verschijnt op de pinautomaat of op je computerscherm als je online shopt. Je scant de code met je mobiel en geeft akkoord met je vingerafdruk of viercijferige code. Je betaling wordt daarna verwerkt. Betaal je in een app of op je smartphone? Klik dan op de link betalen met Payconiq en geef akkoord in de Payconiq app.”

Valk Solutions heeft de Payconiq betaalmogelijkheid geïntegreerd in het ASPOS omnichannel platform. Snel en gemakkelijk mobiel betalen kan dus via al onze kassa’s!

 

 

Payconiq Netherlands B.V.
Burgemeester Stramanweg 105-f
1101 AA Amsterdam
020 760 6697
info@payconiq.nl
https://www.payconiq.nl/

SoluM

“As a spin-off company of Samsung, SOLUM has 45 years of experience with wireless communication technologies and devices. SOLUM’s technical excellence, combined with proven product quality enables us to lead the world in ESL technology innovation.

We are the only ESL supplier with its own manufacturing facilities—allowing us to shorten development time, maintain high standard quality control, optimize the supply chain system, and most of all, maximize cost competitiveness.

SOLUM is founded on a broad technological basis and immense industry know-how. We invest deeply in innovation, design & product development, to achieve the highest standard of quality. This enables us to develop and sustain long-lasting relationships with our customers and strategic partners across the globe.”


SOLUM Europe GmbH
Am Kronberger Hang 8, 3rd Floor, Schwalbach am Taunus
Hessen 65824
https://solumesl.com/

Spotler

“Spotler staat in de markt bekend als de organisatie die e-mail marketing graag makkelijker maakt. Wij merken dat veel marketeers het lastig vinden om zelf goed e-mail marketing toe te passen en dat ze daarin gerichte ondersteuning zoeken. Spotler biedt deze ondersteuning.

Spotler zorgt voor prettige software, praktische educatie, snelle support en een persoonlijke coach. Marketeers krijgen zo de volledige controle over de software en ze krijgen alle kennis aangereikt om deze software slim in te zetten.”

Als partner van Valk Solutions biedt Spotler een directe koppeling met het ASPOS omnichannel cloud platform. Op deze manier wordt verkoopinformatie slim aangepakt door de e-commerce van Spotler zodat de omnichannel beleving van de klant volledig is.

Spotler Nederland
Boris Pasternaklaan 16
2719 DA Zoetermeer
+31 (0)79 – 363 70 60
contact@nl.spotler.com
www.spotler.nl

 

Transsmart

“Van automatische adrescontrole, het automatisch boeken en printen van uw zendingen uit uw ERP of WMS door onze standaard connectoren, het vooraf berekenen van transportkosten en meest efficiënte verzendwijzes, tot het optimaliseren van uw exportzendingen en het weg automatiseren van uw vrachtfactuurcontrole. We make you deliver!”

 

 

Transsmart Nederland
Ellen Pankhurststraat 1c (Entrada)
5032 MD Tilburg, Nederland
+31 88 126 0302
info@transsmart.com
https://www.transsmart.com/nl

Victa

“Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.

Victa wil herkend worden als de beste Qlik partner van Nederland. Dat wil zeggen: de organisatie waar u altijd de best denkbare oplossing kunt verwachten. Bij ons voelt u zich als klant bij uitstek begrepen en gewaardeerd door onze deskundige medewerkers, die zich blijven onderscheiden door hun expertise, resultaatgerichtheid, pro activiteit en werkplezier.

Door de kennis die Victa over de jaren heeft opgebouwd wordt een snelle start vergemakkelijkt, waar bij in een korte tijd de wensen en eisen worden uitgevoerd en opgeleverd. Mede door dit onderscheidende vermogen is Victa in staat om succesvol te zijn bij complexe projecten met een wederzijds tevreden eindresultaat. Victa heeft op dit moment meer dan 600 klanten uit zeer diverse branches.”

 

 

Victa Qlik Solutions
Demmersweg 10
7556 BN Hengelo, Nederland
+31 (0)74 – 2915208
info@victa.nl
https://www.victa.nl