Parfuma gaat omnichannel met Valk

Parfuma gaat omnichannel met Valk

Parfuma, sinds 1971 toonaangevend luxe Parfumerie en Beauty Center in België, kiest voor het omnichannel cloud platform ASPOS van Valk Solutions. In juni heeft Parfuma hiervoor een overeenkomst getekend met Valk Solutions.

Eén van de geheimen van het succes is dat Parfuma en zijn bedrijfsvoerders de concurrentie altijd een stapje voor zijn geweest op het vlak van innovatie. In 1986 was het de eerste open-sell-winkel van het land, het duurde nog jaren voor andere Belgische winkels daaraan dachten.

Benoît & Caroline Breckpot, managing partners bij Parfuma; ‘’Valk heeft zich met ASPOS succesvol bewezen in de parfumerie branche wat voor ons één van de belangrijkste redenen was om voor dit product te kiezen. Een andere reden om voor deze innovatieve oplossing te kiezen is het verbeteren van de efficiëntie van bedrijfsprocessen zoals voorraadbeheer en de naadloze integratie tussen off- en online, waardoor we nog beter onze klanten kunnen bedienen. Logistieke processen worden hiermee vereenvoudigd en voorraad optimalisatie wordt bereikt.’’

In scope van het project zijn o.a. de ASPOS foundation voor het hoofdkantoor, ASPOS point of sale functionaliteit voor de winkels met daarbij ook alle benodigde hardware, het business intelligence dashboard, onze whitelabel webshop en emailmarketing van Spotler. Het platform wordt volledig hosted aangeboden compleet met software onderhoud en support voor een periode van 5 jaar.

Paul Dumasy, Business Development Manager bij Valk Solutions: ”Het is een geweldig vooruitzicht om samen met Parfuma haar omnichannel ambities waar te maken en om de fysieke winkels te versterken met onze whitelabel webshop oplossing en vice versa. Dit sluit uitstekend aan bij de visie en strategie van Valk Solutions.’’

Valk Solutions is sinds 1989 specialist in retail automatisering. De onderneming vertaalt nieuwe technologie naar toegevoegde waarde op de winkelvloer. Als familiebedrijf waarborgt Valk Solutions lange termijn continuïteit voor haar klanten. Het platform wordt voortdurend doorontwikkeld op basis van feedback van gebruikers. Valk Solutions voert verschillende kwaliteitscertificeringen waaronder ISAE 3402 en ISO 27001.

We kijken uit naar onze samenwerking met het team van Parfuma en de succesvolle implementatie van onze oplossing.

Montfoort – Juni 2018

Terug naar overzicht