De wereld van de retailer is vol uitdagingen. Op die wereld hebben wij onze eigen kijk. We zullen altijd voorop lopen. Ons altijd afvragen wat de retailer nodig heeft. Wat zijn nieuwe businessmodellen zijn, welke diensten de consument afdwingt en om welke organisatie dat vraagt. En we zullen daarop reageren met grensverleggende innovaties en krachtige oplossingen.

De uitdaging mag verschillen, van omnichannel, cloud en big data tot 3D-printers, drones en zelfrijdende bezorgauto’s. Maar wij zijn Valk Solutions en we hebben het zien aankomen. We zullen de stappen die retailers gaan zetten niet alleen volgen, maar hen daartoe uitdagen. En als we eenmaal samen zijn, blijven we samen vernieuwen en samen veranderen. Het is maar net waar je business om vraagt. Valk Solutions. Empowering retail.

In cijfers

  • 30 jaren
  • 90+ professionals
  • 25.000+ gebruikers
  • 9 branches

Mijlpalen binnen Valk Solutions

December 2018
mei 2018
Maart 2018
Feb 2018
Jan 2018
Jan 2018
Dec 2017
Juni 2017
Mei 2016
Mei 2016
Dec 2015
Nov 2015
Nov 2015
Valk Solutions neemt PFA Group over

Per 1 januari 2019 neemt Valk Solutions, specialist in retail software, PFA Group over. Dit betekent dat de ERP oplossing ProFashionAll verder gaat als onderdeel van Valk Solutions. PFA uit Geertruidenberg is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in ERP oplossingen en warehouse management voor fashion retailers. Het door PFA ontwikkelde ERP systeem ProFashionAll stroomlijnt het inkoopproces en verzorgt een efficiënte logistieke afhandeling. Klanten als Aktiesport, Perry Sport, CoolCat, America Today, Scotch & Soda, Nelson, Miller & Monroe, Terstal en Wibra werken met ProFashionAll.

Blijf op de hoogte

Meer info?

Wilt u meer weten over wat Valk Solutions u kunt bieden? Bekijk onze brochure!