De wereld van de retailer is vol uitdagingen. Op die wereld hebben wij onze eigen kijk. We zullen altijd voorop lopen. Ons altijd afvragen wat de retailer nodig heeft. Wat zijn nieuwe businessmodellen zijn, welke diensten de consument afdwingt en om welke organisatie dat vraagt. En we zullen daarop reageren met grensverleggende innovaties en krachtige oplossingen.

De uitdaging mag verschillen, van omnichannel, cloud en big data tot 3D-printers, drones en zelfrijdende bezorgauto’s. Maar wij zijn Valk Solutions en we hebben het zien aankomen. We zullen de stappen die retailers gaan zetten niet alleen volgen, maar hen daartoe uitdagen. En als we eenmaal samen zijn, blijven we samen vernieuwen en samen veranderen. Het is maar net waar je business om vraagt. Valk Solutions. Empowering retail.

In cijfers

  • 28 jaren
  • 75 professionals
  • 5.000 licenties
  • 9 branches

Mijlpalen binnen Valk Solutions

mei 2018
Maart 2018
Feb 2018
Jan 2018
Jan 2018
Dec 2017
Juni 2017
Mei 2016
Mei 2016
Dec 2015
Nov 2015
Nov 2015
Bruna brengt winkels online

Bruna stapt met al haar circa 300 winkels over naar het omnichannel cloud platform ASPOS van Valk Solutions. Hiervoor zijn Bruna en Valk Solutions een overeenkomst aangegaan voor een periode van vijf jaar. De overeenkomst betreft de point of sale functionaliteiten in de winkels, het business intelligence dashboard op het hoofdkantoor en de omnichannel connector om de Bruna webshop te integreren met de winkels.

Blijf op de hoogte

Meer info?

Wilt u meer weten over wat Valk Solutions u kunt bieden? Bekijk onze brochure!