Nieuwe versie ASPOS 2017

Nieuwe versie ASPOS 2017

De nieuwe versie van ASPOS is gereed en zal komende maanden beschikbaar komen voor alle gebruikers. Vele tientallen nieuwe functies, verbeteringen en uitbreidingen zijn ontwikkeld om de toegevoegde waarde voor onze klanten te vergroten. Een greep uit de nieuwe mogelijkheden:

  • De mogelijkheden voor artikelbeheer en product informatie management zijn uitgebreid met onder andere afmetingen, maten, kleuren en seizoenen.
  • Loyalty en vouchering zijn verrijkt met nieuwe mogelijkheden zoals centrale regie op verplichte klantgegevens en start- en einddatums voor waardebonnen.
  • De integratie van de klantenteller is doorgevoerd in de dagtotalen, zodat de conversie van bezoekers naar klanten dagelijks gemonitord kan worden.
  • De afhandelingsmogelijkheden van retouren is uitgebreid waarbij webshop orders in winkels geretourneerd en geruild kunnen worden.
  • Het schappenplan is geoptimaliseerd met centraal beheer van lokatiecodes en schaplabels.
  • Diverse beveiligingscontroles zijn aangescherpt voor het veilig afhandelen van vertrouwelijke gegevens.
  • De gebruikersinterfaces zijn nu ook beschikbaar in Frans, Duits en Engels voor klanten met winkels over de grens.
  • De functionaliteit voor business to business is verrijkt met onder andere meer contactpersonen en bijzondere prijsafspraken per klant.
  • Klantbeheer en customer relation management functies zijn uitgebreid met onder andere een offerte module.

Voor gebruikers is uitvoerige documentatie beschikbaar waarin alle aanpassingen beschreven staan met daarbij de relevante screenshots.

De nieuwe versie komt zonder meerkosten beschikbaar voor gebruikers als onderdeel van de servicecontract. ASPOS is een standaard platform, alle klanten worden jaarlijks meegenomen naar de nieuwste versie. Op die manier blijven gebruikers door de jaren heen bij met de laatste nieuwe mogelijkheden en stand van de techniek. Feedback en wensen van gebruikersgroepen worden zoveel mogelijk meegenomen in de nieuwe versies. Op deze manier werken we samen met onze klanten aan continue verbetering en vooruitgang.

Valk Solutions wenst haar klanten veel gebruiksplezier van de nieuwe mogelijkheden.

Montfoort, mei 2017

Terug naar overzicht