Nieuwe Spotler ASPOS service

Nieuwe Spotler ASPOS service

Valk Solutions heeft een handige Spotler ASPOS service ontwikkeld voor haar klanten. Spotler, voorheen Mailplus, levert professionele software voor geautomatiseerde email marketing. De nieuwe Spotler service voorziet in een realtime integratie met omnichannel cloud platform ASPOS.

Robert Valk, oprichter en technisch directeur van Valk Solutions: “We weten hoe belangrijk goede CRM is voor retail organisaties. In praktijk bleek het voor onze klanten moeilijk om email marketing te automatiseren. Daarom hebben we besloten om een totaaloplossing aan te bieden. Samen met Spotler bieden we nu een out of the box totaaloplossing aan zonder zorgen over de interface. De Spotler accounts hangen onder de centrale inrichting van ASPOS zodat Spotler en Valk Solutions klanten op afstand kunnen begeleiden. De synchronisatie is realtime tussen Spotler en ASPOS, ook eventuele opt in en opt out wordt vanuit Spotler direct realtime terug verwerkt naar ASPOS. ASPOS geeft realtime triggers door waarop Spotler relevante campagnes kan uitvoeren. Dit draagt bij aan klantenbinding en werkt conversieverhogend.”

De eerste retailers in de branches van fashion en parfumerie hebben de nieuwe Spotler ASPOS service in gebruik genomen. De dienst is als add-on beschikbaar voor alle ASPOS gebruikers. Meer weten? Bel ons op 0348 431490 en vraag naar Danique of mail naar info@valksolutions.nl.

Montfoort, januari 2018

Terug naar overzicht