Nieuwe boekhoud-koppeling Yuki

Nieuwe boekhoud-koppeling Yuki

In aanvulling op andere boekhoud-koppelingen introduceert Valk Solutions nu ook een koppeling met Yuki. Yuki is een innovatief boekhoudplatform op basis van online technologie.

De nieuwe koppeling is ontwikkeld in opdracht van Bruna. Alle circa 280 winkels van Bruna draaien al op het omnichannel cloud platform ASPOS van Valk Solutions. Door ASPOS op aanvraag bij het hoofdkantoor te koppelen met Yuki worden de financiële gegevens uit de kassa van de Bruna franchisenemers automatisch geëxporteerd naar de boekhouding van de franchisenemers.

Stefan van der Meer, product owner van Valk Solutions over de nieuwe koppeling: “Dankzij deze nieuwe ASPOS – Yuki koppeling besparen ondernemers tijd die ze liever aan hun klanten besteden. Ook worden fouten voorkomen doordat verkoopcijfers geautomatiseerd verwerkt worden. Natuurlijk blijft controle door de boekhouder mogelijk.”

Bruna zal de nieuwe koppeling van ASPOS met Yuki als eerste in gebruik nemen. De koppeling is ook voor andere klanten van Valk Solutions beschikbaar.

Terug naar overzicht