Nieuw ontwerp ASPOS kassa

Nieuw ontwerp ASPOS kassa

Gebruikers van ASPOS kunnen een opvallende verandering tegemoet zien. Het ontwerp van de kassa is verbeterd. Het nieuwe ontwerp is volgens de laatste inzichten op het gebied van user interfaces vormgegeven.

Opvallend is het gebruik van grijstinten, wat aantoonbaar rustiger is voor de ogen. Knoppen en lettertypes zijn verbeterd wat de focus ten goede komt. Leuk detail, de achtergrondkleur is naar keuze instelbaar, bijvoorbeeld in je eigen huiskleur. En het logo van jouw formule staat opvallend in beeld zo lang de kassabon leeg is. Op deze manier wordt de ASPOS kassa nog meer dan voorheen jóuw kassa.

Belangrijk uitgangspunt was een moderne look en feel waarmee onze 20.000 gebruikers direct zonder extra uitleg kunnen werken. Functioneel hebben we de kassa precies hetzelfde gehouden, dezelfde functies zitten onder dezelfde knoppen, alleen de vormgeving is verbeterd. Het nieuwe ontwerp komt vanzelf naar je toe in de voorjaarsrelease van ASPOS.

Alvast meer zien? Bijgaande video [KLIK HIER] geeft een indruk. Met dank aan onze klanten voor hun feedback. En aan Jimme als drijvende kracht achter het nieuwe ontwerp in ons ontwikkelteam. We wensen alle ASPOS gebruikers veel gemak en goede zaken toe!

Montfoort, april 2020

 

Terug naar overzicht