Mooie terugblik EuroCIS 2019

Mooie terugblik EuroCIS 2019

Na drie bruisende dagen van ‘retail technology’ is de rust wedergekeerd in de Messe Düsseldorf. Valk Solutions gaf voor 7e keer op rij acte de présence op de EuroCIS 2019. Samen met 500 andere exposanten uit 29 landen presenteerde Valk Solutions de nieuwste ontwikkelingen op een splinternieuwe stand voor ruim 12.000 bezoekers.

Paul Dumasy, business development manager bij Valk Solutions aan het woord:

“We hebben een drie dagen durend Retail Technology feest achter de rug. Van dinsdag 19 februari tot en met donderdag 21 februari 2019 stond de Messe Düsseldorf weer in het teken van EuroCIS, de beurs waar het nieuwste van het nieuwste op het gebied van Retail Technology getoond wordt. EuroCIS profileert zich als de grootste retail technologie beurs van Europa. Düsseldorf is net over de grens en voor veel Nederlandse retailers een jaarlijks hoogtepunt.

Wij presenteerden dit jaar de allernieuwste ontwikkelingen van ons omnichannel cloud platform ASPOS. Waaronder de complete maten kleuren functionaliteit voor fashion, een werkorder module voor bouw- en interieurbedrijven, de nieuwste Spotler service voor email marketing, een integratie met mobiel betaalplatformen OK Betalen en Payconiq, klantentelsysteem van BEA, klantenbinder app van Orange Bob en de elektronische schaplabels van Solu-M. Ook hebben we met ons team de mogelijkheden laten zien van ProFashionAll, de door ons overgenomen ERP en warehouse management oplossing voor fashion.

De beste weg naar omnichannel is voor veel retail organisaties nog een uitdaging. De vraag is niet meer of omnichannel nodig zou zijn, maar hoe omnichannel gerealiseerd kan worden. Op EuroCIS doen retail organisaties inspiratie op hoe deze digitale transformatie succesvol gemaakt kan worden. Als Valk Solutions met 30 jaar ervaring in retail denken we mee over roadmaps en geven we advies hoe om te gaan met het bestaande IT landschap. Het doet ons plezier te zien hoe steeds meer retailers de stap naar omnichannel zetten.”

Terug naar overzicht