Mobiel betalen is OK

Mobiel betalen is OK

OK is een mobiel betaal- en voucherplatform, in combinatie met joint promotions voor retailers onderling. Valk Solutions is een partnership aangegaan met OK om mobiel betalen een impuls te geven. Op 14 november werden tijdens een interactieve workshop de mogelijkheden gedemonstreerd aan een aantal grote klanten van Valk Solutions.

Het werd een inspirerende ochtend waarin de veranderingen in de retail en de kansen met mobiel betalen en vouchering centraal stonden. Aanwezig waren senior management van Primera, Mitra, Hubo, Welkoop, Readshop, Cigo, Bouwmaat en Douglas. De ochtend werd besloten met een gezellige netwerklunch in kasteel Montfoort.

Robert Valk, technisch directeur en oprichter van Valk Solutions: “Wij dagen onze klanten graag uit om te vernieuwen en samen veranderingen aan te gaan. Want als we het niet samen doen, worden we links en rechts ingehaald, daar ben ik van overtuigd. Daarom bieden wij onze klanten vanaf volgend jaar de functionaliteiten van OK, geïntegreerd met ons eigen, vertrouwde ASPOS platform. Daarmee tillen we gezamenlijk omnichannel écht naar een hoger niveau. OK is geschikt voor alle kanalen en biedt beter én completer inzicht in het gedrag van de consument. Data-driven business is hierdoor niet meer alleen iets voor de welbekende mondiale giganten, maar de nieuwe standaard voor ons allemaal. Die nieuwe standaard kunnen we alleen maar zetten mét elkaar en die kar helpen wij graag trekken!”

De medewerkers van OK en Valk Solutions zullen samen opvolging geven aan het event. De eerste retail formules die instappen profiteren van first mover voordelen in de ‘club van 100’. Vanaf april 2018 wordt OK uitgerold in Nederland, wat gepaard gaat met een multimediale publiekscampagne.

Montfoort, november 2017

 

Terug naar overzicht