Mitra vervangt kassa’s

Mitra vervangt kassa’s

Deze maand start een grootschalige vervangingsronde bij alle 113 Mitra slijterijen. De oude kassa’s worden vervangen door gloednieuwe kassa systemen van het merk Colormetrics. Met de nieuwe kassa’s zijn de ondernemers van Mitra weer helemaal bij de tijd.

De heer Gijs Meeuwissen van Mitra: “Het is belangrijk om op tijd te investeren in nieuwe technologie. De kassa wordt intensief gebruikt en moet altijd draaien in de winkel. De oude systemen werden storingsgevoelig, langzamer en voldeden niet meer aan de veiligheidseisen van deze tijd. Valk Solutions levert de systemen compleet met narrowcasting voor promotie beelden op een extra scherm.”

Omwille van de beveiliging kiest Mitra voor een managed antivirus abonnement in combinatie met beheertool Manage Engine. Periodiek zullen kassa’s gecontroleerd gepatcht worden met de nieuwste beveiligingsmaatregelen van Microsoft. Op deze manier worden bekende virussen en malware zo veel mogelijk tegengehouden voordat ze schade aanrichten.

Mitra is de gezelligste drankenspeciaalzaak in ons land met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daar mee te maken heeft. Het aanbod varieert van mooie speciaalbieren en sublieme wijnen tot een stoere borrel en exquise cognac. Onder het motto “Mitra schenkt meer” adviseren Mitra slijters hun klanten over de beste drank bij een gerecht. Mitra organiseert proeverijen om haar klanten met verschillende smaken te laten kennismaken.

Montfoort, september 2017

Terug naar overzicht