Men At Work ook op ASPOS

Men At Work ook op ASPOS

Modeketen Men At Work maakt een doorstart. Het bedrijf gaat verder onder de vleugels van Victory & Dreams Holding, de moedermaatschappij van ketens als Miller & Monroe en Witteveen Mode.
Miller & Monroe draait al sinds de rebranding van Charles Vogele op het moderne cloud platform ASPOS. Voordeel hiervan is onder andere dat gegevens online en realtime beschikbaar zijn waardoor snel bijgestuurd kan worden waar nodig. Nu zal ook Men At Work gebruik gaan maken van de internetkassa van hetzelfde ASPOS platform.

Het ASPOS platform is 100% online én realtime en alle data staan centraal, veilig in de cloud. Dit opent de deur naar nieuwe toepassingen waarin de consument werkelijk centraal komt te staan. Te denken valt bijvoorbeeld aan loyalty campagnes op basis van alle aankopen, ongeacht of die in de winkels of op de webshop zijn gedaan.

Paul Dumasy, business development manager van Valk Solutions: “Het is mooi om te zien hoe Victory & Dreams bouwt aan de toekomst. Er zijn duidelijke synergie voordelen te behalen tussen de verschillende formules in de holding. Daaraan leveren we als partner onze bijdrage.”

Valk Solutions is al bijna 30 jaar specialist in retail automatisering. De software onderneming uit Montfoort vertaalt nieuwe technologie naar toegevoegde waarde op de winkelvloer. Als familiebedrijf waarborgt Valk Solutions lange termijn continuïteit voor haar klanten. Valk Solutions is actief in meerdere verticals waaronder bouwmarkten en fashion. Het platform wordt voortdurend doorontwikkeld op basis van feedback van gebruikers. Valk Solutions voert verschillende kwaliteitscertificeringen waaronder ISAE 3402 en ISO 27001.

Montfoort, augustus 2018

Terug naar overzicht