Meledi livegang succesvol

Meledi livegang succesvol

De eerste winkels van food groothandel Meledi zijn succesvol gestart met het ASPOS omnichannel cloud platform van Valk Solutions. Meledi is onderdeel van ILG Food Group met filialen in Nederland, Duitsland en België.

Martijn Roos, business consultant van Valk Solutions: “Het was bijzonder om te starten met de Duitse filialen in Kaarst, Essen en Münster. ASPOS is volledig voorbereid op de Duitse markt met een Duitstalige user interface en compliant met de Duitse wet- en regelgeving. Gewapend met onze eigen Duitstalige instructeur en mondkapjes heeft ons team deze winkels van Meledi moeiteloos geïmplementeerd en begeleid.”

Na de livegang werd meteen de kracht van ASPOS zichtbaar. Al meteen na twee winkeldagen konden de verkoop resultaten in ons business intelligence (BI) dashboard bewonderd worden. Het BI dashboard maakt de big data in ASPOS inzichtelijk met handige analyses voor de klant. Zodat direct bijgestuurd kan worden waar nodig.

Bekijk nu de video waarin Saher Ichoh, directeur van Meledi Duitsland, en Mark Burian, bedrijfsleider van de vestiging in Kaarst, vertellen over hun verwachtingen en ervaringen tijdens de livegang. We wensen Meledi veel gebruiksplezier en goede zaken toe.

Montfoort, juni 2020

 

 

 

Terug naar overzicht