Marskramer gaat voor bestelportaal

Marskramer gaat voor bestelportaal

Marskramer heeft aan Valk Solutions opdracht gegeven voor de levering van een bestelportaal. Het bestelportaal gaat het papieren bestelboek vervangen. Ondernemers en winkeliers kunnen voortaan heel gemakkelijk online via internet bestellen.

Het bestelportaal wordt beschikbaar gesteld op het omnichannel cloud platform ASPOS van Valk Solutions. Klanten van Marskramer profiteren van aantrekkelijke zoekfilters en aanvullende productinformatie. De bestelhistorie is eenvoudig inzichtelijk en ook voorintekening op folders wordt ondersteund.

Jeroen Gresnigt, accountmanager bij Valk Solutions: “Marskramer heeft gekozen voor een bring your own device strategie. Het bestelportaal wordt toegankelijk vanaf de eigen PC, tablet of smartphone van ondernemers. Internet toegang en een pincode per winkel volstaan om met het bestelportaal te werken.”

Huishoudspecialist Marskramer is onderdeel van de Blokker groep. Marskramer voert een uitgebreid assortiment voor in en om het huis, schoonmaak en interieur. De huishoudtips van Marskramer vinden gretig aftrek in alle kringen van de bevolking.

Montfoort, oktober 2017

Terug naar overzicht