Ook in de tabak- en gemakbranche spelen specifieke wensen en eisen waar onze producten op zijn ingespeeld. In deze branche werken verschillende ondernemers met de producten van Valk Solutions. Speciaal van belang voor tabak is dat bij één artikel meer barcodes en prijzen ingevoerd kunnen worden. In geval van prijsverhogingen wilt u immers op één voorraad met twee prijzen kunnen werken. Dankzij deze functie in onze producten kunt u ook voor tabak met voorraadbeheer werken.

Verder worden meer leveranciers en barcodes per artikel ondersteund evenals de verplichte inkoopeenheid. Inkooporders kunnen rechtstreeks en electronisch doorgegeven worden naar groothandels zoals Lekkerland en Foox.

De branche kenmerkt zich door talrijke artikelmutaties en prijswijzigingen. Aansluiting op onze JDS databank is noodzakelijk voor rendabele automatisering. De artikelmutaties zijn onmogelijk handmatig bij te houden, of kosten heel veel tijd en geld. Alle assortimentgroepen zoals tabak, tijdschriften, boeken, kantoorartikelen en wenskaarten worden 100% automatisch door ons aangeleverd. Ook de afhandeling van loterijen, verkoop en uitbetalingen, vraagt speciale functionaliteit die in onze producten standaard aanwezig zijn.

Niet voor niets kiezen succesvolle formules als Primera, Cigo, Tabaktief, Tabac & Gifts, Compaenen, Smaakgilde en Mado voor Valk Solutions!

Meer weten? Vraag onze brochure aan!

Lees klantervaring

"Valk Solutions begreep wat we nodig hadden"

Lees het interview