In deze competitieve markt wisselen fashion trends elkaar in hoog tempo af. Marges staan onder druk en business modellen zijn aan het veranderen. Meer dan ooit staat de consument centraal in denken en doen van fashion retailers.

Om al deze uitdagingen het hoofd te bieden, nu en in de toekomst, is een gebruikersvriendelijke en toekomstbestendige oplossing noodzakelijk. Een oplossing waarmee u nog beter met uw klanten kunt communiceren en service, klanttevredenheid en loyaliteit kunt verhogen.

Dé oplossing voor fashion retailers is ASPOS, het eerste online omnichannel retail platform compleet met winkelautomatisering, webshop, instore kiosk, mobile app, Youtube narrowcasting, logistiek en online BI.

ASPOS waarborgt één beleving voor de consument, online, mobiel en op de winkelvloer. En een rendabele bedrijfsvoering dankzij één centrale database voor alle kanalen.

Met ASPOS wordt de omnichannel roadmap van retailers werkelijkheid. Laat u overtuigen en maak een afspraak! Meer weten? Vraag onze brochure aan!