Onze producten zijn met afstand de rendabelste oplossing voor boekhandels en kantoorvakhandels. Verschillende ondernemers in de branche maken gebruik van onze producten. Boekenvoordeel en RDC hebben exclusief gekozen voor Valk Solutions. Ondernemers van onder andere The Readshop, Plantage, Libris en Blz ging u voor. U realiseert een enorme besparing op personeelskosten en (niet courante) voorraden.

Al in 1998 hebben wij prijspalen in het boekenvak geïntroduceerd. Met prijspalen besparen ondernemers kosten, omdat boeken niet meer gestickerd hoeven te worden. Prijslabels zijn niet meer nodig, de consument kan zelf bij een prijspaal in de winkel de prijs opvragen. Dus geen stickers meer plakken bij binnenkomst, afpulken van een kado, omprijzen bij prijswijzigingen, en veel minder beschadigingen bij retour zendingen. Verschillende boekhandels werken inmiddels met prijspalen.

Onze producten zijn geselecteerd door Quantore als preffered supplier. Alléén bij Valk Solutions kunt u pakbonnen van Centraal Boekhuis snel en efficiënt automatisch inlezen. U hoeft binnenkomende boeken niet langer handmatig te scannen. De electronische pakbon van de leverancier staat al voor u klaar in het systeem. Met één druk op de knop is uw voorraad keurig bijgewerkt. De bestelsite van Centraal Boekhuis is geïntegreerd met onze producten. Terwijl u bestelt ziet u de actuele voorraad meelopen. Klantbestellingen kunt u optioneel op een apart stroomnummer laten binnenkomen. Consumenten ontvangen automatisch een e-mail of SMS bericht als de bestelling binnenkomt. Kortom, onze producten hebben unieke mogelijkheden voor het boeken- en kantoorvak. Ook omverpakkingen, meer barcodes per artikel, meer leveranciers per artikel, besteleenheden, prijslijsten voor bedrijven, spaarkaarten, facturatie en pakbonverkoop worden ondersteund.

Meer weten? Vraag onze brochure aan!

"Het gaat om méér dan alleen om een goede prijs."

Lees het interview