Nieuwe modules in ProFashionAll

Nieuwe modules in ProFashionAll

Afgelopen jaar heeft het ontwikkelteam van Valk Solutions een splinternieuwe wholesale- én productiemodule gebouwd in ProFashionAll. De wholesale module is belangrijk, omdat daarmee ook groothandels’ orders in ProFashionAll afgehandeld worden. Wholesale orders kunnen (inter)nationaal en tegen verschillende groothandels’ tarieven gefactureerd worden.

We ondersteunen meerdere afreken- modellen, waaronder consignatie en SIS. Met de nieuwe EeZeeBee koppeling kunnen wholesale klanten ook via het webportaal bestellen. Productgegevens en -prijzen worden online ingelezen in EeZeeBee en klanten kunnen op het portaal producten zoeken en bestellen. Men kan bestellen op voorintekening en na-bestellen op het huidige seizoen. De afhandeling van de orders verloopt automatisch in ProFashionAll.

Wholesale module

Parallel aan de wholesale module hebben onze developers ook een productie module ontwikkeld in ProFashionAll. De productie module is handig voor ondernemingen die uit componenten hun producten (laten) samenstellen. Met deze module kunnen CMT-producten op component niveau worden ingevoerd, of uit het PDM-systeem geïmporteerd. Op basis van retail en wholesale forecasts worden productieorders aangemaakt in ProFashionAll.

De componenten worden naar behoefte besteld, rekening houdend met de voorraden. Componenten en stoffen worden flexibel verdeeld naar fabrieken of maak-filialen. Bij binnenkomst van de eindproducten alloceert ProFashionAll deze via het verdeelplein naar distributie centra, magazijnen, winkels en wholesale orders.

Wilt u meer weten over de wholesale- en productiemodule? Mail dan naar support@valksolutions.nl of bel naar (0348) 431 490.

Montfoort, februari 2020

 

Terug naar overzicht