Ken je klant met Dibevo

Ken je klant met Dibevo

Onder het thema Ken Je Klant Kleur heeft de Dibevo vakbeurs het succes van voorgaande jaren ruimschoots overtroffen. De branche bruist, zoveel werd duidelijk op 8 en 9 oktober in De Broodfabriek in Rijswijk. Dierenspeciaalzaken, formulehuizen, groothandels, fabrikanten en de branche vereniging Dibevo, allen hadden zich ingeleefd in het thema. De klant verandert en de huisdierprofessionals spelen daar met verve op in. Meer dan ooit was er aandacht voor sfeer, beleving en uitstraling in prachtig vormgegeven stands en presentatie materiaal.

Dibevo-voorzitter Joost de Jongh: “Wat ondernemers wel eens vergeten is dat je aan de mensen moet laten zíen hoe mooi bijvoorbeeld een aquarium, vogelkooi of reptielverblijf oogt in een huiselijke omgeving. Zoiets bedenkt een klant niet uit zichzelf: Je moet het visualiseren in de sfeer van zijn huiskamer. Hoe dát eruit kan zien, tonen wij in onze stand.”

Assortimenten zijn groter dan ooit tevoren en lang niet alles past binnen de muren van een winkel. Daarom biedt internet kansen door de long tail ook op de winkelvloer aan te bieden. Zo voorkom je nee verkoop en gaat de klant nooit meer met lege handen de winkel uit. Dat en andere internet toepassingen werden getoond op de blauw – oranje tech stand van Valk Solutions.

Danique Bank van het customer happy team van Valk Solutions: “We hebben veel leuke gesprekken gehad met ondernemers en hun partners, soms kwam het hele gezin mee. Het is fijn om te zien hoe we ondernemers kunnen helpen met onze technologie, bijvoorbeeld een bestel systeem of een webshop koppeling. We mochten weer hartverwarmende complimenten in ontvangst nemen voor onze collega’s op de klantenservice.”

Collega Hans Wolff in het customer happy team: “Aan de interactieve tafel hebben we volop met partners gebrainstormd over de toekomst. Hoe kan technologie in de toekomst nog meer bijdragen aan het succes van dierenspeciaalzaken, dat was het thema. Wat blijkt, het draait allemaal om de klant, de klant en nog eens de klant. Door als Valk klantgegevens realtime te ontsluiten worden relevante campagnes mogelijk bijvoorbeeld, en zo kan ik nog wel even doorgaan.”

Dank je wel Dibevo branche vereniging voor dit jaarlijkse hoogtepunt vol inspiratie, we verheugen ons op de volgende keer.

Montfoort, oktober 2017

Terug naar overzicht